Nyhet hos Hälsans kök!
Igår såg jag en nyhet från Hälsans kök, sojatärningar á la bacon. Min första tanke är att varför gör man vegetariska produkter som ska likna kött till punkt och pricka? Det här tar fan priset, de har ju till och med skrivit på förpackningen vad det ska föreställa! Jag känner såhär att är det sån uppoffring att inte äta kött att man måste köpa en sån här vegetarisk produkt kanske man ska lägga sitt samvete någon annanstans. Anser man som vegetarian inte att smaken, konsistensen och lukten av kött är otrevlig? Vill man då ha en produkt som är nästan lika otrevlig som detta, med enda skillnaden är att det inte innehåller ett dött djur? Jag vet inte.. Jag vill då inte testa, men om någon gör det får ni gärna tala om hur de smakar. Det här var att gå för långt enligt mig. Usch.

Bild från Halsanskok.se

Bild från Halsanskok.se
Postat av: Sara
Det lät ju faktiskt inte allt för smakligt ifall man nu ändå ska vara vegetarian...
Postat av: H
Jag ska nog terra :D
Postat av: Anonym
Jag köper inte ditt resonemang riktigt. För det första så finns det ju redan en mängd plagiat (sojakorvar, sojabiffar, quornfiléer etc som också härmar köttprodukter)som du också borde dissa. Dessutom kan man ju vara vegetarian av många anledningar och om man i sitt gamla liv som köttätare t.ex. älskade Pasta Carbonara så varför inte vegetariskt bacon?
Trackback